FRITZ!Box 7490 De FRITZ!Box 7490  is als eerste in Nederland verkrijgbaar in onze FRITZ!-webshop. Bovendien is de 7490 vanaf vandaag uit voorraad leverbaar.  Deze modemrouter is de volgende stap in gebruiksvriendelijkheid en kracht voor uw bedrijfs- en thuisnetwerk. Het is niet alleen een modem voor ADSL en VDSL maar kan ook als router dienst doen achter uw kabelmodem van Ziggo of UPC.

De FRITZ!Box 7490 is uitgerust met de nieuwste generatie WiFi (ac) en haalt een snelheid van maximaal 1.300 Mbit per seconde. Bovendien is ook geschikt voor uw oudere apparaten die gebruik maken van oudere WiFi-soorten. De bekabelde verbindingen naar de 7490 zijn ook voorzien van razendsnelle gigabit-poorten. Op deze manier haalt u altijd hoge snelheden uit uw netwerk.

De 7490 is niet alleen een modemrouter maar ook een telefooncentrale. U kunt het FRITZ!Box gebruiken met ISDN, IP en analoge telefoontoestellen. Het beste moet nog komen: de FRITZ!Box 7490 is voorzien van een DECT-basisstation voor zes draadloze toestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de FRITZ!Box MT-F of de FRITZ!Box M2.

Op de box zitten ook nog twee USB-aansluitingen. Op deze aansluitingen kunt u bijvoorbeeld printers of opslagstations aansluiten. Deze kunt u dan vanuit ieder apparaat benaderen binnen uw netwerk. Bovendien kunt u gebruik maken van een 3G modem via USB als u dat wilt gebruiken voor het geval uw internetverbinding uitvalt. Zo voorkomt u dat u door een storing zonder internet komt te zitten.

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk met dit apparaat. Zo kunt u onder andere VPN-verbindingen opzetten en alle instellingen zelf aanpassen door middel van het gebruiksvriendelijke FRITZ!OS dat draait op uw router. Al met al heeft dit apparaat zoveel mogelijkheden dat het bijna aan iedere situatie aangepast kan worden. Kortom de ideale modemrouter voor de snelste internetverbindingen.

Voor meer informatie en om direct te bestellen kunt u kijken in onze webshop.