Het is een magisch stukje technologie en we zijn er trots op. Nee, niet onze telefoniedienst. Nou ja, dat ook natuurlijk. Een van onze nieuwste klanten is het Groningse Infoversum, het eerste ‘3d full-dome’ theater van Nederland. Het bijzondere gebouw is het grote broertje van het Haagse Omniversum en kan het beeld in een volledige koepel projecteren. Hierdoor is het beeld helemaal om u heen. Wellicht weet u het niet maar CallvoipTelefonie is een Gronings bedrijf dat door de hele wereld aansluitingen heeft. Maar als in onze eigen achtertuin zoiets waanzinnigs gebouwd wordt, staan wij natuurlijk vooraan.

CallvoipTelefonie-medewerker Marieke was vanaf het begin gefascineerd door het nieuwe project en heeft het daar niet bij gelaten. Niet alleen is het Infoversum onze klant geworden maar zij heeft ook al rond mogen kijken op de bouwplaats. Het was volgens haar een indrukwekkende ervaring. Omdat niet iedereen mee kan gaan kijken op de bouwplaats, moeten wij het tot de officiële opening stellen met een reportage van de lokale omroep OOG.

Als het Infoversum af is kunt u er films gaan kijken, live-events meemaken en deelnemen aan interactieve tentoonstellingen. “Het Infoversum straalt een hele bijzondere energie af” volgens Marieke, “het is niet zomaar iets. Ze zijn innovatief bezig op meerdere vlakken en zullen bovendien een hele bijzondere manier van kennisoverdracht gaan bieden. Ik ben er trots op om daarbij te kunnen zijn”.

Het Infoversum is een telefonie- en internetklant. We hebben ze begeleid vanaf het begin en dat is een goed voorbeeld van wat wij voor klanten kunnen betekenen. Maar vooral ook hoe wij een fantastisch project kunnen helpen een goede start te maken.

Meer informatie over het Infoversum kunt u hier vinden.