simmpl_callvoip

Groningen, 19 juni 2014 – CallvoipTelefonie lanceert onder de naam Simmpl een nieuwe innovatieve online telefooncentrale voor de zakelijke markt.

Simmpl omdat zij de overtuiging heeft dat de vele krachtige functies die een online centrale biedt, eenvoudig en voor iedereen bereikbaar moeten zijn. Met Simmpl biedt CallvoipTelefonie een communicatieplatform op basis van state-of-the-art technologie waarbij betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en continue aansluiting bij de klantbehoefte centraal staan.

“Met name in de beginjaren hebben we veel bedrijven moeten overtuigen van het nut van VoIP voor hun organisatie. Kostenbesparing was vaak een belangrijke trigger om te kiezen voor deze technologie. Nu zien we steeds vaker dat nieuwe klanten, ook veelal van andere VoIP-providers en inmiddels wel bekend met VoIP, zoeken naar meer functionaliteit, gemak en stabiliteit.”
– Robert Tijdhof, CallvoipTelefonie

Met circa 4.000 zakelijke klanten is CallvoipTelefonie een middelgrote aanbieder van hosted telefonie. Sinds 2007 worden vanuit de vestiging in Groningen klanten in heel Nederland bediend.